بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

کاپ کیک کدوحلوایی

مواد لازم :
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیره انگور یا شیره خرما ۱/۳ لیوان
ماست ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
پوره کدو حلوایی ۷۵ گرم
پودر دارچین ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
کشمش ۴۰ گرم
گردوی نگینی شده ۳۰ گرم

  

دستور تهیه :
آرد، بکینگ پودر، دارچین و پودر هل رو سه بار الک کنید.
تخم مرغ و وانیل رو دو دقیقه با دور تند هم بزنید. شیره انگور یا شیره خرما، ماست، روغن مایع و پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. در آخر کشمش و گردوی نگینی شده رو هم بریزید و با قاشق یا لیسک مواد رو هم بزنید.
تا ۲/۳ کپسولها رو از مایه کیک پر کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بزارید بپزه.
به جای شیره انگور یا خرما میتونید از شکر استفاده کنید و نصف لیوان شکر بریزید.
میزان گردو و کشمش اختیاریه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید

میزان هل و دارچین رو با توجه یه ذائقه تون میتون بیشتر بریزید.


منبع: cook1

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد