مواد لازم برای مربا انجیر
آب :2 لیوان
شکر :750 گرم
انجیر :1 کیلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای انجیر
برای درست کردن مربای انجیر بهتر است از انجیرهای یک دست استفاده کنید تا مربا زیبا تر شود. برای شروع ابتدا دنباله انجیرها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند.
داخل قابلمه ای 2 لیوان آب بریزید به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهد تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید.
بعد انجیرها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعتی بپزند و نرم شوند.
در 5 دقیقه آخر گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد مربا را از روی حرارت بر دارید. صبر کنید تا مربا با دمای محیط کاملا خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه های مورد نظر بریزید
و در یخچال نگهداری کنید.