بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه “واویشکا”

مواد لازم برای واویشکا
سیر:1 بوته
پیاز متوسط:1 عدد  
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو  
رب گوجه فرنگی:2 قاشق
گوجه فرنگی متوسط:3 عدد
تخم مرغ:2 عدد
آب:نصف لیوان
روغن:1 قاشق
زرد چوبه:1 قاشق مرباخوری
نمک:نصف قاشق مربا خوری
پودر فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری 
واویشکا
 
طرز تهیه واویشکا
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد سیرها را در روغن بریزید و تفت دهید .در حین تفت دادن  سیر ، پیاز را هم اضافه کنید و در کنار سیر سرخ کنید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود و کمی بپزد.رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و در گوشت سرخ کنید.

بعد از اینکه رب رنگ داد. گوجه فرنگی ها را کاملا خرد کنید و به مایه گوشت اضافه کنید و تفت دهید . به مواد تفت داده شده مقداری آب اضافه کنید و در تا به را ببندید تا همه مواد ریز جوش بجوشند و بپزند.

بعد از 30 تا 40 دقیقه تخم مرغ ها را داخل خورشت بشکنید و بدون هم زدن صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. حرارت را خاموش کنید و خورشت را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید .

واویشکا

نکات تکمیلی در مورد واویشکا
واویشکا جزو غذای محلی - گیلانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
واویشکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : digche.blog 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد